Winterstalling

Winterstalling bij
AVR Watersport

De juiste winterstalling zorgt voor het behoud van uw boot. Wanneer deze ieder jaar schoon en voorzien van het noodzakelijke onderhoud te water gaat, behoudt uw bezit zijn waarde en beleeft u meer plezier aan onbezorgde vaartochten. AVR Watersport beschikt hiervoor over een verwarmde binnen-stalling met daarnaast ook de mogelijkheid op een buitenterrein de boot te laten overwinteren

Alle boten worden met de meeste zorg omringd en staan op frame’s bekleed met stof om beschadigingen te voorkomen. Met de haal en breng service van AVR Watersport zijn er over het vervoer van de boot ook geen zorgen meer. Naast enkel de stalling bieden wij ook een uitgebreid onderhoudspakket aan. Alle voorkomende werkzaamheden die een boot in de winter nodig heeft kunnen worden uitgevoerd door een kundig team in onze eigen werkplaats.

Schoonmaken, poetsen, antifouling en een winterbeurt voor de motor houden de boot in topconditie. Maar ook voor groter onderhoud zoals een lak- of schilderbeurt, polyester reparaties of een epoxycoating heeft AVR zowel de expertise als mogelijkheden in eigen huis. Er worden geen werkzaamheden uitbesteed waardoor er snel en flexibel gewerkt kan worden.

In onze winterstalling is het niet mogelijk zelf werkzaamheden uit te voeren. Wij halen losse brandstoftanks uit de boot en koppelen de accu aan een lader. De boten gaan vaarklaar, verpakt in plastic, de stalling in. In het voorjaar controleren we de boot nogmaals voor deze te water gaat.

Onze service en dienstverlening in winterstalling kent een groeiende schare bootbezitters die er graag gebruik van maken. Reserveer daarom tijdig een plaats in de verwarmde berging of op het buitenterrein. Klik hier voor meer informatie of voor uw reservering.

 

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op onze stalling: HISWA voorwaarden lig- en bergplaatsen

Two columns
Vertical
Horizontal

Winterstallingcalculator_def

Totaalbedrag

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Mis de boot niet! U bent van harte welkom in onze showroom.

X