fbpx

Trailers

HZ trailers

AVR Watersport biedt diverse soorten en merken boottrailers waarvan HZ trailers er één van is. Om een boot te vervoeren is het belangrijk om over een goede boottrailer te beschikken. Met veel ervaring in boottransport zijn wij het aangewezen bedrijf om u op weg te helpen. De HZ trailers die wij zowel te huur als te koop aanbieden zijn goed uitgerust en voldoen aan alle wettelijke eisen.

Voor de meeste boten in ons assortiment hebben we ook een HZ trailer die uw boot veilig naar de plaats van bestemming kan brengen. Een veel verkochte boottrailer is de HZ trailer 4.5. Deze is geschikt voor sloepen tot en met 4,5 meter met een laadvermogen van 500 kg. Hij is voorzien van kimrollen, kielrollen, een neuswiel en een complete lier. Ook de HZ rubberboottrailer 5, bestemd voor de iets langere boot, is populair. Voorzien van diabolo kimrollen, kielrollen en uiteraard een liersysteem om de boot veilig te water te laten. De as, ophanging en banden zorgen voor een perfecte wegligging.

Pega boottrailers staan garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept van alle Pega boottrailers is een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het robuuste chassis levert daarnaast een goede wegligging en een lange levensduur. Iets waar een Pega boottrailer om bekend staat. Vanzelfsprekend voldoen de boottrailers aan alle Europese normen. AVR Watersport biedt Pega Boottrailers zowel te koop aan, als voor de verhuur.

Pega ontwikkelt, produceert en levert boottrailers tot 12,50 meter lengte en tot 3500 bruto laadvermogen. Begonnen in 1955, aan de rand van Rotterdam, als kleine fabrikant is de onderneming uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van boottrailers. Met vele modellen in verschillende line-ups, is Pega in staat onder iedere trailerbare boot een passende trailer te plaatsen.  Daarbij is maatwerk mogelijk zodat voor iedere toepassing het juiste vervoer voorhanden is.

Naast de boottrailers van Pega bieden wij ook HZ trailers aan. Een budgetvriendelijke keuze voor een prima trailer die geschikt is om bijvoorbeeld de boot naar de winterstalling te vervoeren.

SCOOOOOOR JE EK DEAL VANDAAG NOG BIJ AVR WATERSPORT! KLIK VOOR MEER INFO.

X