fbpx

Service

Boottransport

AVR Watersport is een absolute specialist als het gaat om het transport van uw boot. Wij beschikken over een groot assortiment boottrailers waarmee wij elk transport kunnen realiseren. Met een combinatie van de juiste kennis, goed materieel en ervaren chauffeurs vervoeren wij dagelijks diverse sloepen en tenders. Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk ervaren in het vervoer van sloepen en tenders. Zij houden van de uitdaging en zijn bekend met de problemen die zich onderweg voor kunnen doen. Hun ervaring betekent ook inzicht in de beste manier van laden, lossen en vervoer. Zuinig op uw en op ons materiaal. Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op voor meer informatie over het vervoer van uw boot.

info@avrwatersport.nl

Trailer tot 750 kilo

1 dag € 95,-
7 dagen € 250,-
14 dagen € 375,-

Trailer tot 1800 kilo

1 dag € 150,-
7 dagen € 350,-
14 dagen € 475,-

Trailer tot 3500 kilo

1 dag € 200,-
7 dagen € 425,-
14 dagen € 650,-

Trailer verhuur

Een trailer voor een boot die in het seizoen te water blijft is een sta-in-de-weg.  Voor iets anders dan boottransport van de stalling naar de ligplaats zal deze niet gebruikt worden. In een dergelijk geval is het huren van een trailer aantrekkelijker dan er één te bezitten.

AVR Watersport heeft een ruim assortiment in boottrailers van Pega en HZ Trailers die wij ook voor de verhuur aanbieden. Onze boottrailers worden altijd verhuurt in combinatie van de juiste spanbanden. Daarnaast kunnen onze medewerkers u adviseren welke boottrailer het beste bij uw boot past. Met de juiste afstelling van de trailer kunt u vervolgens veilig en wel van A naar B rijden. Zodra de klus geklaard is levert u de trailer weer in zonder zorgen waar deze de rest van het jaar opgeslagen moet worden. Maar wanneer u toch ook eens de boot wil meenemen op vakantie naar Kroatië, is het huren van een trailer die dat probleemloos doet ook een goede optie.

 

Verkoop en bemiddeling

Consignatieverkoop of inkopen van uw boot Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zijn boot zelf te verkopen of ziet vaak op tegen het ontvangen van klanten met de daarbij behorende rompslomp en afwikkeling. Uiteraard kunnen wij altijd bemiddelen tussen verkopers en kopers van alle soorten boten. Wij kunnen voor u deze zorg uit handen nemen en uw boot in consignatieverkoop nemen. Uw boot zal dan bij ons uitgebreid op de website geplaatst worden en meegenomen worden in onze advertenties. Kortom, wij zorgen dat de verkoop van uw boot in zijn geheel uit uw handen wordt genomen tot aan de laatste afwikkeling. Indien nodig verzorgen wij ook de schoonmaak, onderhoud en stalling van uw boot. Als u zich afvraagt, “hoe werkt dat nou?”, neemt u dan even contact met ons op, zodat wij het aan u kunnen uitleggen. Of wij komen bij u langs, om dan ook direct de boot te bekijken. Inkopen van uw boot We hebben ook de mogelijkheid om uw boot in te kopen. Wij halen de boot op en betalen direct de afgesproken prijs aan u uit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen

Voor de dienst consignatieverkoop reken wij een commissie van 8% tot 10%. Dit is afhankelijk van het type boot.