fbpx

Verzekeren

Uw boot
verzekeren

AVR Watersport is een full service watersportbedrijf waar de beste bootverzekering ook een onderdeel van het dienstenpakket is. Wij werken hierin samen met bootpolisvergelijker.nl, een initiatief van DNA Yachtinsurance.

De Bootpolisvergelijker is speciaal ontwikkeld voor wie graag online zijn verzekering afsluit en beheert. De Bootpolisvergelijker biedt hier volop de gelegenheid toe. Naast het direct afsluiten kunt u zelf de polis beheren of wijzigen, polissen en certificaten in PDF printen of eventuele schades melden.

Voorwaarden en
Premie Vergelijken

De meeste vergelijkingssites laten alleen de laagste premie zien. De Bootpolisvergelijker voegt hier echter de belangrijkste dekkingsverschillen en verschillende eigen risico’s zien met daarbij uiteraard ook de premie. Hiermee is uw keuze niet alleen op de premie gebaseerd maar bent u in staat de juiste afweging te maken in de combinatie voorwaarden, eigen risico en premie. Zo kiest u de beste polis voor de boot en zijn er bij een eventuele schade geen verrassingen.

Snelheid En Gemak

In vier stappen vergelijkt u voorwaarden, eigen risico en premie van diverse verzekeraars. U kiest de dekking die u wenst. Alleen voor schade aan anderen, of ook tegen brand, diefstal, of schade aan de boot door eigen schuld. Wenst u de trailer mee te verzekeren en welke aanvullende dekkingen zijn er, zoals ongevallen opvarenden of rechtsbijstand. En wanneer er iets niet duidelijk is biedt persoonlijk contact altijd uitkomst.

Om te ontdekken welke bootverzekering het beste bij uw boot, ligplaats en vaargebied past, klikt u op onderstaande button.

Welkom bij AVR Watersport! Meer dan 100 boten direct op voorraad!

X