fbpx

Modellen

Met 8 (!) lengtematen en verschillende indelingen vormt Lago Amore een serie waarmee iedere sloepvaarder de boot, die het best past, kan vinden. De eigen importlijn van AVR Watersport heeft in plaats van één model te vergroten of verkleinen, alle modellen een eigen identiteit gegeven.

De twee laatste succesnummers, de Lago Amore 606 Tender en de Lago Amore 733 Tender, zijn significant onderscheidend in de markt met maar liefst een breedte van 2,25 en 2,52 meter!! De vaareigenschappen zijn volgens Boottest.nl uitstekend.

Verder lezen

Lago Amore sloepen worden in Polen gebouwd maar in Nederland bij AVR Watersport vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar opgave van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de afmontage in onze werkplaats te Waddinxveen wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hiermee ook in seriebouw, mogelijk gemaakt. De uitstraling van de nieuwe boot en het comfortniveau is geheel naar eigen inzicht aan te kleden.

Hoewel Lago Amore sloepen in uiterlijk niet op elkaar lijken hebben ze toch een gemeenschappelijke eigenschap, een onverslaanbaar scherpe prijsstelling voor de geboden kwaliteit en vaareigenschappen.

Clever is al meer dan 20 jaar een bekend sloepenmerk. Het beste kun je deze sloepen kort en bondig met “simply Clever” omschrijven. Een slim ontwerp en praktische indeling zijn de basiskenmerken van deze goed doordachte sloepen. Met 6 (!) lengtematen en verschillende indelingen is er zéker een boot die passend is voor uw wensen.

Verder lezen

Clever Boats worden in Polen gebouwd maar in Nederland bij AVR Watersport vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar opgave van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de afmontage in onze werkplaats te Waddinxveen wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hiermee ook in seriebouw, mogelijk gemaakt. De uitstraling van de nieuwe boot en het comfortniveau is geheel naar eigen inzicht aan te kleden.

Groen varen is op veel plassen in Nederland verplicht en staat mede daardoor in een groeiende belangstelling. AVR Watersport verzorgt de inbouw van elektromotoren en bepaald op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied, de juiste omvang van de accubank.

Luxury Alu’Tender is een 100% Nederlandse producent van superieure aluminium Tenders en Sloepen. Alle Luxury Alu’Tender modellen zijn gefabriceerd van hoogwaardig aluminium (dus het hele jaar kunnen doorvaren indien gewenst) en worden door gecertificeerde lassers met de uiterste zorg samengesteld. Luxury Alu’Tende rstaat bekend om zijn top kwaliteit. Neem een kijkje bij eens van onze dealers en laat je verrassen.

Verder lezen

Luxury is een 100% Nederlandse producent van superieure aluminium Tenders en Sloepen. Alle Luxury modellen zijn gefabriceerd van hoogwaardig aluminium en worden door gecertificeerde lassers met de uiterste zorg samengesteld. In onze eigen fabriek in Nederland bouwen wij deze Luxury klasse tenders. Door het gebruik van duurzame hoogwaardige materialen onderscheiden wij ons van de rest.

Groen varen is op veel plassen in Nederland verplicht en staat mede daardoor in een groeiende belangstelling. Deze aluminium sloepen en tenders zijn daarom bij uitstek geschikt voor de inbouw van een emissieloze elektrische aandrijving. AVR Watersport verzorgt de inbouw van elektromotoren en bepaald op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied, de juiste omvang van de accubank.

Het alternatief voor een dieselsloep vormen de OudHuijzer sloepen met een buitenboord-motor. Deze modellen doen in vaarbeleving dan ook niet onder voor een duurdere zus met een inboard diesel. Het zijn overnaadse polyester spitsgatsloepen met een comfortabel interieur en vaareigenschappen die garant staan voor een ontspannen toertocht.
Verder lezen

De OudHuijzer sloepen hebben een klassieke uitstraling met een mooi vormgegeven stuurconsole en kabelaring rondom. OudHuijzer sloepen en tenders zijn in iedere RAL kleur leverbaar zonder meerprijs. Naast de outboard sloepen en tenders zijn er bij AVR Watersport ook dieselversies van OudHuijzer boten beschikbaar die met een gunstiger prijsstelling hetzelfde vaarplezier bieden als traditionele sloepen en tenders. Voor liefhebbers van snelle boten zijn er de OudHuijzer tender en cabineversies. De tenders zijn stoere boten met een eigenzinnige vormgeving waar een flinke motor inpast. Probleemloos hardvaren met de uitstraling van een sloep.

Sinds 1996 ontwikkeld Topcraft consoleboten en tenders waarvan er zo’n 8000 rondvaren over de Nederlandse wateren. Nieuwe modellen ontwikkeld Topcraft Nederland zelf waarbij de bouwkwaliteit constant gecontroleerd wordt. Dit maakt dat uw Topcraft jarenlang zonder problemen in de vaart blijft. Topcraft staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking en innovatieve indelingen voor een aantrekkelijke prijs.

Verder lezen

De Topcraft serie is leverbaar in verschillende modellen. Outboard sloepen, tenders en consoleboten die worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die bij dit merk past. En dat met een uiterst concurrerende prijsstelling.

Maxima tenders en sloepen is één van de laatste toevoegingen aan onze range in aantrekkelijk geprijsde kwaliteitsboten. Stijlvol, chique, doordacht en betaalbaar.

Alle sloepen en tenders in de line-up van Maxima Boats staan in onze showroom te schitteren.

Verder lezen

Maxima Boats is een jong en dynamisch merk dat zich richt op vernieuwende trends in de sloepenwereld. Kies voor Maxima wanneer u net iets anders wilt dan het gebruikelijke. De sloepen zijn comfortabel, chic en beschikken over zeer goede vaareigenschappen.

In grote lijnen zijn er vier series in Maxima sloepen en tenders. Instapsloepen met een aangehangen buitenboordmotor, tender sloepen met een buitenboordmotor in een bun, tender dieselsloepen tot 7.5 meter en klassieke reddingssloepen met vooral veel ruimte.

Wanneer u op zoek bent naar een relaxed varende boot die toch ook sportief is, dan is een Maxima tender of sloep een goede keuze. Alle Maxima boten in ons assortiment zijn ideaal voor de bootliefhebber die kan genieten van zowel sportief vaargedrag als de ontspannen kant van wat sloepvaren kenmerkt.

Nimarine is een label van Suzuki Marine en staat voor kwaliteits rubberboten en RIB’s. Met meerdere keuzemogelijkheden is er altijd een combinatie die op uw wensen aansluit. Nimarine boten zijn bij AVR Watersport in drie verschillende series verkrijgbaar.

Verder lezen

Air
Deze kleinere boten zijn uiterst compact en daardoor ideaal om eenvoudig te transporteren of op te slaan. De boten zijn voorzien van een opblaasbare bodem met een opblaasbare kiel voor een comfortabele vaart. Dit zorgt daarnaast ook voor een goede stabiliteit en controle over de boot.

Alu
Voor wie een compacte en toch stevige rubberboot wil, zijn er de Nimarine modellen met aluminium bodem. De lichtgewicht aluminium bodemdelen met aluminium verbindingen zorgen voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

RIB
De RIB-modellen (Rigid Inflatable Boat) staan garant voor een snelle en stabiele vaart. De naadloze, dubbelgelaagde lichtgewicht rompconstructie van polyester maken van deze RIB’s een robuuste boot. De tubes zijn van heavy duty 3-laags PVC-doek. De grotere modellen zijn uitgevoerd in UV bestendig hypalon en worden standaard geleverd inclusief stuurconsole en uitgebreide kussenset.

Suzumar is ook een label van Suzuki Marine en staat voor kwaliteits rubberboten met een onverslaanbare prijsstelling. Met meerdere keuzemogelijkheden is er altijd een Suzumar die aan uw wensen voldoet. Alle Suzumar boten zijn bij AVR Watersport verkrijgbaar in de kenmerkende witte kleurstelling’

Verder lezen

Bij AVR watersport kunt u ook terecht voor Suzuki boot & motor combinaties. Suzumar boten zijn ontworpen om plezier en prestaties te combineren. De lichtgewicht aluminium bodemdelen met stevige verbindingen zorgen voor een langere levensduur. Daarbij is de stevigheid hierdoor verder verbetert, zodat ze onder alle omstandigheden optimaal presteren.

Black Workboats Logo

HDPE is recyclable en gaat heel lang mee. Je vaart er mee op de stenen, tegen de kade aan? Geen probleem. Dit komt door het schokabsorberende vermogen van HDPE, in plaats van breken of scheuren absorbeert het de energie, en heb je geen schade!
Ook groeit HDPE veel minder aan dan andere materialen. Hierdoor heb je geen antifouling meer nodig. Sterker nog, de antifouling hecht ook niet op de boot! 
Dit is beter voor het milieu, goedkoper, en makkelijker. Eens in de zoveel tijd de boot uit het water halen, even afspuiten. Geen corrosie (aluminium), roest (staal), houtrot (hout) of osmose (polyester).

Verder lezen

HDPE is een van de meest duurzame materialen om te gebruiken voor je boot, het is 100% recyclebaar, meest milieuvriendelijke kunststof om te produceren, en het heeft een hele lange levensduur!
Ook is HDPE lichter dan water, en zal dus nooit zinken. Ondanks dat zijn al onze boten uitgerust met meerdere luchtkamers waardoor deze boten 100% onzinkbaar zijn.