0182–39 24 03 info@avrwatersport.nl

Modellen

Met een achttal lengtematen en verschillende indelingen vormt Lago Amore een serie waarmee iedere sloepvaarder de boot die het best past kan vinden. De eigen importlijn van AVR Watersport heeft In plaats van één model te vergroten of verkleinen, alle modellen een eigen identiteit gekregen. De filosofie hierachter is dat met al deze verschillende verschijningsvormen van de sloep, iedere persoonlijke wens kan worden ingevuld.

Verder lezen

Lago Amore sloepen worden in Polen gebouwd maar in Nederland bij AVR Watersport vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar opgave van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de afmontage in onze werkplaats te Waddinxveen wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hiermee ook in seriebouw, mogelijk gemaakt. De uitstraling van de nieuwe boot en het comfortniveau is geheel naar eigen inzicht aan te kleden.

Groen varen is op veel plassen in Nederland verplicht en staat mede daardoor in een groeiende belangstelling. Lago Amore sloepen zijn daarom bij uitstek geschikt voor de inbouw van een emissieloze elektrische aandrijving. AVR Watersport verzorgt de inbouw van elektromotoren en bepaald op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied, de juiste omvang van de accubank.

Hoewel Lago Amore sloepen in uiterlijk niet op elkaar lijken hebben ze toch een gemeenschappelijke eigenschap, een onverslaanbaar scherpe prijsstelling voor de geboden kwaliteit en vaareigenschappen.

 

Maxima tenders en sloepen is één van de laatste toevoegingen aan onze range in aantrekkelijk geprijsde kwaliteitsboten. Stijlvol, chique, doordacht en betaalbaar. 

Alle sloepen en tenders in de line-up van Maxima Boats staan in onze showroom te schitteren.

Dit innovatieve merk is hiermee een goede aanvulling op de sloepen en tenders die AVR Watersport al langer in huis heeft.

Verder lezen

Maxima Boats is een jong en dynamisch merk dat zich richt op vernieuwende trends in de sloepenwereld. Kies voor Maxima wanneer u net iets anders wilt dan het gebruikelijke. De sloepen zijn comfortabel, chic en beschikken over zeer goede vaareigenschappen.

In grote lijnen zijn er vier series in Maxima sloepen en tenders. Instapsloepen met een aangehangen buitenboordmotor, tender sloepen met een buitenboordmotor in een bun, tender dieselsloepen tot 7.5 meter en klassieke reddingssloepen met vooral veel ruimte.

Wanneer u op zoek bent naar een relaxed varende boot die toch ook sportief is, dan is een Maxima tender of sloep een goede keuze. Alle Maxima boten in ons assortiment zijn ideaal voor de bootliefhebber die kan genieten van zowel sportief vaargedrag als de ontspannen kant van wat sloepvaren kenmerkt.

Het alternatief voor een dieselsloep vormen de OudHuijzer sloepen met een buitenboord-
motor. De 575, het grootste open model met een buitenboordmotor in een bun, doet in vaarbeleving dan ook niet onder voor een duurdere zus met een inboard diesel. Het zijn overnaadse polyester spitsgatsloepen met een comfortabel interieur en vaareigenschappen die garant staan voor een ontspannen toertocht.

Verder lezen

De OudHuijzer sloepen hebben een klassieke uitstraling met een fors mahoniehouten stuurwiel en kabelaring rondom. Standaard heeft een OudHuijzer een blauwe romp en een crème dek met een blauwe kap en kussenset. Maar iedere andere RAL kleur is zonder meerprijs ook mogelijk. Naast de outboard sloepen en tenders zijn er bij AVR Watersport ook dieselversies in OudHuijzer sloepen en tenders beschikbaar die met een gunstiger prijsstelling hetzelfde vaarplezier bieden als traditionele sloepen en tenders. Voor liefhebbers van snelle boten zijn er de OudHuijzer tender en cabineversies. De tenders zijn stoere boten met een eigenzinnige vormgeving waar een flinke motor inpast. Probleemloos hardvaren met de uitstraling van een sloep.

OudHuijzer sloepen worden geheel volgens de traditionele hand lay-up methode gebouwd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste grondstoffen die beschikbaar zijn. De kussensets en cabrioletkappen bijvoorbeeld worden gemaakt uit slijtvaste en waterbestendige Sunbrella-stoffen, waarbij het polyether in de kussens het hoogste SG (soortelijk gewicht) heeft. Alle kabelaringen worden gefabriceerd door de Nederlandse Touwfabriek Langman uit Nijkerk die hier al sinds 1638 de beste kwaliteit in bereikt. OudHuijzer modellen worden in Nederland ontwikkeld en getest. De bouw in Polen wordt vervolgens intensief begeleid. Hierbij blijven de mallen in eigendom van de Nederlandse importeur. Namaak is daarom ook altijd van mindere kwaliteit. In totaal biedt AVR Watersport twaalf modellen Oud Huijzer aan, ieder met een eigen gezicht maar met als overeenkomst een scherpe prijsstelling voor de geboden kwaliteit, snelheid en comfort.

Sinds 1996 ontwikkeld Topcraft consoleboten en tenders waarvan er zo’n 6000 rondvaren over de Nederlandse wateren. Nieuwe modellen ontwikkeld Topcraft Nederland zelf waarbij de bouwkwaliteit constant gecontroleerd wordt. Dit maakt dat uw Topcraft jaren zonder problemen in de vaart blijft. Topcraft staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking en innovatieve indelingen voor een aantrekkelijke prijs.

Verder lezen

De Topcraft serie is leverbaar in modellen tussen 4.40 meter en 6.60 meter lang. Ook is er een compleet nieuwe Classic lijn geïntroduceerd. Dit zijn outboard sloepen die worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die bij deze benaming past.  Maar dan in een sloepenlijn tegen een uiterst concurrerende prijsstelling.

Nieuw is de aluminium tender van Topcraft. Onverwoestbaar sterk en met sublieme vaareigenschappen, zowel langzaam als snel varend, uiterst stabiel op het water. Door de boot geheel uit aluminium te bouwen, is deze niet alleen licht, sterk en onderhoudsvrij, maar komt de boot al met weinig pk’s in plané.

Nimarine is een label van Suzuki Marine en staat voor kwaliteits rubberboten en rib’s. Met meerdere keuzemogelijkheden is er altijd een combinatie die op uw wensen aansluit. Nimarine boten zijn bij AVR Watersport in drie verschillende series verkrijgbaar.

Verder lezen

Air
Deze kleinere boten zijn uiterst compact en daardoor ideaal om eenvoudig te transporteren of op te slaan. De boten zijn voorzien van een opblaasbare bodem met een opblaasbare kiel voor een comfortabele vaart. Dit zorgt daarnaast ook voor een goede stabiliteit en controle over de boot. De bijgeleverde draagtas maakt transport en opslag nog eens extra gemakkelijk.

Alu
Voor wie een compacte en toch stevige rubberboot wil, zijn er de Nimarine modellen met aluminium bodem. De lichtgewicht aluminium bodemdelen met aluminium verbindingen zorgen voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Daarnaast is hierdoor de stevigheid toegenomen, zodat ze onder alle omstandigheden koersvast zijn en optimaal presteren.

Rib
De RIB-modellen (Rigid Inflatable Boat) staan garant voor een snelle en stabiele vaart. De naadloze, dubbelgelaagde lichtgewicht rompconstructie van polyester maken van deze RIB’s een robuuste boot, stijf en uiterst. De tubes zijn van heavy duty 3-laags PVC-doek. Vanaf de MX 410 zijn de RIB’s uitgevoerd in UV bestendig hypalon en worden ze standaard geleverd inclusief stuurconsole en uitgebreide kussenset. De MX 270 en 310 ALU RIB’s zijn voorzien van een zowel onverwoestbare als lichtgewicht aluminium romp.

Suzumar is ook een label van Suzuki Marine en staat voor kwaliteitsrubberboten met een onverslaanbare prijsstelling. Met meerdere keuzemogelijkheden is er altijd een Suzumar die aan uw wensen voldoet. Alle Suzumar boten zijn bij AVR Watersport verkrijgbaar in de kenmerkende witte kleurstelling.

Verder lezen

Bij AVR watersport kunt u ook terecht voor Suzuki boot & motor combinaties. Suzumar boten zijn ontworpen om plezier en prestaties te combineren. De lichtgewicht aluminium bodemdelen met stevige verbindingen zorgen voor een langere levensduur. Daarbij is de stevigheid hierdoor verder verbetert, zodat ze onder alle omstandigheden optimaal presteren.

Tussen alle merknamen in rubberboten is Zodiac de meest bekende. Maar al te vaak wordt de merknaam ook gebruikt om het soort boot aan te duiden. Sinds 1894 maakt deze onderneming rubberboten en rib’s. Tegenwoordig in 33 verschillende uitvoeringen.

Verder lezen

Van een eenvoudige bijboot die compact op te bergen is tot state of the art yachttenders met jet boten en uitvoeringen voor de professionele markt daar tussenin. Zodiac staat voor compromisloze kwaliteit, uitstekende vaareigenschappen en een lange levensduur. De kleinere modellen leveren wij uit voorraad en zijn te bezichtigen in onze showroom. Indien u geïnteresseerd bent in de rib’s en yachttenders van Zodiac voorzien wij u graag van alle ter zake doende informatie

Liever zelf je eigen boot samenstellen?

 

 

Vanaf 2 maart is de showroom van AVR Watersport weer geopend op afspraak. Plan uw afspraak via 0182 – 39 24 03.

X