Maxima 620 Retro

Bij AVR in in de showroom vanaf € 16.750,-

Lago Amore 595

Bij AVR in in de showroom vanaf € 10.695,-

Lago Amore 478

Bij AVR in in de showroom vanaf € 5.995,-

Maxima 730

Bij AVR in in de showroom vanaf € 20.750,-

Vind jouw droomboot

Boottrailer huren

AVR Watersport heeft een ruim assortiment aan boottrailers die voor de verhuur worden aangeboden. Onze boottrailers worden altijd verhuurt in combinatie van de juiste spanbanden. Daarnaast kunnen de medewerkers van AVR Watersport u goed adviseren welke boottrailer het beste bij uw boot past, zodat u met een veilig gevoel van A naar B kunt rijden.

 

Tarieven

Trailer tot 750 kilo

1 dag € 75,-
7 dagen € 250,-
14 dagen € 375,-

Trailer tot 1800 kilo

1 dag EUR 125,-
7 dagen EUR 350,-
14 dagen EUR 475,-

Trailer tot 3500 kilo

1 dag € 150,-
7 dagen € 425,-
14 dagen € 550,-

Boottransport

AVR Watersport is een absolute specialist als het gaat om het transport van uw boot. Wij beschikken over een groot assortiment boottrailers waarmee wij elk transport kunnen realiseren. Met een combinatie van de juiste kennis, goed materieel en ervaren chauffeurs vervoeren wij dagelijks diverse sloepen en tenders. Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk ervaren in het vervoer van sloepen en tenders. Zij houden van de uitdaging en zijn bekend met de problemen die zich onderweg voor kunnen doen. Hun ervaring betekent ook inzicht in de beste manier van laden, lossen en vervoer. Zuinig op uw en op ons materiaal. Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op voor meer informatie over het vervoer van uw boot.

Tarieven

Starttarief EUR 25,-

Prijs per kilometer EUR 0,95

Voor vragen en/ of beschikbaarheid kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. info@avrwatersport.nl

WIJ VERKOPEN OOK BOOTTRAILERS

Gaat u keus toch naar een eigen boottrailer? Dan adviseren wij u graag met het uitzoeken van de juiste boottrailer voor uw boot. U bent altijd van harte welkom in onze showroom om diverse boottrailers te kunnen zien van diverse merken. Daarnaast kunt u ook een custom built trailer samenstellen bij AVR Watersport. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische lier of een loopplank zodat u, uw boot makkelijk kunt aanhaken. Ook kunt u de trailer in elke gewenste RAL kleur laten spuiten.