Boottrailer huren?

AVR Watersport heeft een ruim assortiment aan boottrailers die voor de verhuur worden aangeboden. Onze boottrailers worden altijd verhuurt in combinatie van de juiste spanbanden. Daarnaast kunnen de medewerkers van AVR Watersport u goed adviseren welke boottrailer het beste bij uw boot past, zodat u met een veilig gevoel van A naar B kunt rijden.

Tarieven

Trailer tot 750 kilo. 1 dag EUR 75,- 7 dagen EUR 250,- 14 dagen EUR 375,-

Trailer tot 1800 kilo. 1 dag EUR 125,- 7 dagen EUR 350,- 14 dagen EUR 475,-

Trailer tot 3500 kilo. 1 dag EUR 150,- 7 dagen EUR 425,- 14 dagen EUR 550,-

Boottransport

Toch liever het transport van uw boot uitbesteden? Maak dan gebruik van onze transport service. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren in het vervoeren van boten tot 3500 kilogram.

Tarieven

Starttarief EUR 25,-

Prijs per kilometer EUR 0,95

Voor vragen en/ of beschikbaarheid kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. info@avrwatersport.nl

Wij verkopen ook boottrailers

Gaat u keus toch naar een eigen boottrailer? Dan adviseren wij u graag met het uitzoeken van de juiste boottrailer voor uw boot. U bent altijd van harte welkom in onze showroom om diverse boottrailers te kunnen zien van diverse merken. Daarnaast kunt u ook een custom built trailer samenstellen bij AVR Watersport. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische lier of een loopplank zodat u, uw boot makkelijk kunt aanhaken. Ook kunt u de trailer in elke gewenste RAL kleur laten spuiten.