Maxima 620 Retro

Bij AVR in in de showroom vanaf € 16.750,-

Lago Amore 595

Bij AVR in in de showroom vanaf € 10.695,-

Lago Amore 478

Bij AVR in in de showroom vanaf € 5.995,-

Maxima 730

Bij AVR in in de showroom vanaf € 20.750,-

Vind jouw droomboot

Services

VERKOOP BEMIDDELING OF INKOPEN VAN UW BOOT

Consignatieverkoop of inkopen van uw boot Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zijn boot zelf te verkopen of ziet vaak op tegen het ontvangen van klanten met de daarbij behorende rompslomp en afwikkeling. Uiteraard kunnen wij altijd bemiddelen tussen verkopers en kopers van alle soorten boten. Wij kunnen voor u deze zorg uit handen nemen en uw boot in consignatieverkoop nemen. Uw boot zal dan bij ons uitgebreid op de website geplaatst worden en meegenomen worden in onze advertenties. Kortom, wij zorgen dat de verkoop van uw boot in zijn geheel uit uw handen wordt genomen tot aan de laatste afwikkeling. Indien nodig verzorgen wij ook de schoonmaak, onderhoud en stalling van uw boot. Als u zich afvraagt, “hoe werkt dat nou?”, neemt u dan even contact met ons op, zodat wij het aan u kunnen uitleggen. Of wij komen bij u langs, om dan ook direct de boot te bekijken. Inkopen van uw boot We hebben ook de mogelijkheid om uw boot in te kopen. Wij halen de boot op en betalen direct de afgesproken prijs aan u uit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen

Voor de dienst consignatieverkoop reken wij een commissie van 8% tot 10%. Dit is afhankelijk van het type boot.

HAAL EN BRENG SERVICE VOOR UW BOOT

Haal en breng service : wij regelen het vervoer als u dit zelf niet kunt doen.  We rekenen € 0,97 per gereden kilometer met boot die past op onze trailer achter de auto. Halen en brengen in Reeuwijk is GRATIS in combinatie van winterstalling en onderhoud van uw motor.

 

Financiering nodig?

Direct verzekering aanvragen

REGISTRATIE SNELLE BOOT EN BEGRENZEN VAN DE MOTOR

Waar is registratie van een snelle motorboot verplicht? * Op bijna alle openbare wateren in Nederland die voor de scheepvaart open staan, mag u varen met een snelle motorboot, onder voorwaarde dat dit vaartuig is geregistreerd bij de RDW. Deze registratie is verplicht op vrijwel alle binnenwateren. Voor de Eems/Dollard, de Westerschelde, het Kanaal van Gent naar Terneuzen en de Grens-Maas is deze verplichting niet in het daar geldende scheepvaartreglement opgenomen, maar kan een registratieplicht gelden op grond van een plaatselijke verordening. Geadviseerd wordt ook bij het varen op die wateren uw boot te laten registreren.

HOE IS DE REGELGEVING MET BEGRENZEN?

Bij navraag bij de Hiswa komen we tot de volgende conclusie. Er is in Nederland geen erkend certificaat voor het begrenzen van een buitenboordmotor. De controle hierop is door te kijken of de boot inderdaad niet harder kan dan 20 kilometer per uur. Het gaat er dus om: kan de boot harder dan 20 km per uur en doet de boot dat ook? Dan is vaarbewijs en registratie als snelle boot nodig. De Politie verwoordt het letterlijk: als wij een boot hader zien varen dan 20 km/uur kan je beweren wat je wilt dan is het een snelle motorboot. Als de boot goed begrenst is en dus ook niet harder kan dan 20 km/uur dan is her geen probleem en is registratie en vaarbewijs niet nodig. Daar is geen certificaat voor nodig. BELANGRIJK Het registratiebewijs moet tijdens het varen met de snelle motorboot aan boord aanwezig zijn. Voeren van het registratieteken Op het registratiebewijs van uw motorboot staat een registratieteken vermeld. U bent verplicht dit registratieteken aan beide kanten van de snelle motorboot midscheeps of aan de boeg aan te brengen. Aan deze bevestiging zijn enkele voorwaarden verbonden: • Duurzaam en goed zichtbaar • In een kleur die sterk afwijkt van de ondergrond • Letters en cijfers van tenminste 150 mm hoog, 100 mm breed en met een stamdikte van tenminste 20 mm. • Bij waterscooters mogen deze afmetingen afwijken: Minimaal 100 mm hoog, 60 mm breed en 15 mm stamdikte.

EERSTE REGISTRATIE SNELLE MOTORBOOT PARTICULIER

Als u uw snelle motorboot voor het eerst in Nederland wilt registreren, kunt u hiervoor het ’Aanvraagformulier registratie snelle motorboot’ bij het postkantoor/TNT-postkantoor verkrijgen. Het aanvraagformulier is ook onderaan deze pagina te downloaden. Het ingevulde formulier geeft u af op het postkantoor/TNT-kantoor en u betaalt de verschuldigde kosten. U moet tevens een geldig, officieel legitimatiebewijs tonen, daarna krijgt u het registratiebewijs direct mee. BELANGRIJK Het registratiebewijs moet tijdens het varen met de snelle motorboot aan boord aanwezig zijn. Verkoop snelle motorboot aan particulier Als u uw snelle motorboot verkoopt, moet de nieuwe eigenaar de boot op zijn naam overschrijven. De overschrijving van het registratiebewijs van particulier naar particulier moet plaatsvinden op het postkantoor/TNT-postkantoor. De nieuwe eigenaar heeft hiervoor nodig: • Het ingevulde formulier ‘Aanvraag registratie snelle motorboot’; • Het eerder afgegeven, originele registratiebewijs; • Een geldig, officieel legitimatiebewijs. Mist u het registratiebewijs van uw motorboot, dan moet u bij de RDW een vervangend registratiebewijs aanvragen. LET OP: Bij overschrijving van uw snelle motorboot ontvangt u geen vrijwaringsbewijs! RDW Via onderstaande link wordt u doorverwezen naar de website van de RDW Voor meest recente informatie klik hier.  * Bovenstaande informatie is puur informatief en is geldig op datum van plaatsing op de website. AVR Watersport kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor wijzigingen daarna gedaan door derden.